ФБИ поседува тајни документи и за Бигфут

Во трезорот на ФБИ со документи, кој е еден од најчуваните во светот, се наоѓаат вредни документи со назнака „доверливо“. Во нивната база можат да се најдат информации за обични луѓе, ѕвезди, политичари или за сите оние чие внимание е вредно да се забележи. Таквите документи стануваат јавни најчесто по смртта на лицето. Меѓу оние за … Continue reading ФБИ поседува тајни документи и за Бигфут

Текстот ФБИ поседува тајни документи и за Бигфут е превземен од Reporter.mk.