Category: Крш

Read More

Еден ден во животот на американскиот возач на камиони: Америка и Канада, Лоши возачи, удри и бегај, карма, судири… 21.05.2022 / ВИДЕО

The post Еден ден во животот на американскиот возач на камиони: Америка и Канада, Лоши возачи, удри и бегај, карма, судири… 21.05.2022 / ВИДЕО appeared first on ДодајГас.мк.

Read More

На погрешно место во погрешно време или обратно: Гром во Toyota Prius! / ВИДЕО

Еден јутубер се нашол на вистинско место во вистинско време или на погрешно место во погрешно време, во зависност од перспективата кога го снимал видеото
The post На погрешно место во погрешно време или обратно: Гром во Toyota Prius! / ВИДЕО appeared f…

Read More

Целосно легално: Во Фуншал, Португалија, можете да се возите по надолнина на кауч! / ВИДЕО

Познати како „carros de cestos“, се започнало со колички како начин за пренос на огревно дрво од околните ридови во овој приморски град
The post Целосно легално: Во Фуншал, Португалија, можете да се возите по надолнина на кауч! / ВИДЕО appeared first o…

Read More

Да не ти се верува: Dacia Duster истуркала Ferrari SF90 од автопат! / ВИДЕО

Ако се прашувате што ја предизвикало несреќата или чија е вината, но во тој случај вашата претпоставка би била валидна како и нашата
The post Да не ти се верува: Dacia Duster истуркала Ferrari SF90 од автопат! / ВИДЕО appeared first on ДодајГас.мк.

Read More

Сам се придвижил! „Викенд механичар“ за малку ќе ги загубел нозете додека пред својата куќа го поправал својот камионет! ВИДЕО

Со оглед на поволниот исход на крајот, видеото сепак е забавно, но и со предупредување на потребата од преземање безбедносни мерк
The post Сам се придвижил! „Викенд механичар“ за малку ќе ги загубел нозете додека пред својата куќа го поправал својот ка…

Read More

Купил Ford GT за 700 илјади долари и веднаш го искршил: „Не знам да возам автомобили со рачен менувач!“ / ФОТО

Според полицискиот извештај, возачот рекол дека не бил запознаен како се вози автомобил со мануелен менувач
The post Купил Ford GT за 700 илјади долари и веднаш го искршил: „Не знам да возам автомобили со рачен менувач!“ / ФОТО appeared first on ДодајГ…