Category: Крш

Read More

„Одлетува како проектил“! Еве како Audi e-tron ја отфрла батеријата по сообраќајна несреќа / ВИДЕО

„Кога делови ќе излетаат од автомобил за време на сообраќајна несреќа, тоа може да се покаже како многу опасно. Ова е особено точно ако делот е голем и тежок…
The post „Одлетува како проектил“! Еве како Audi e-tron ја отфрла батеријата по сообраќајна н…

Read More

Со украдено Audi во вандалски поход: Погледнете го видеото од возењето низ трговскиот центар / ВИДЕО

Инцидентот се случил пред два дена, а полицијата се уште не го открива идентитетот на сторителот
The post Со украдено Audi во вандалски поход: Погледнете го видеото од возењето низ трговскиот центар / ВИДЕО appeared first on ДодајГас.мк.

Read More

Еден ден во животот на американскиот возач на камиони – лудост на пат, откажување на сопирачки, судири, инстант карма… / ВИДЕО

The post Еден ден во животот на американскиот возач на камиони – лудост на пат, откажување на сопирачки, судири, инстант карма… / ВИДЕО appeared first on ДодајГас.мк.

Read More

Добра глума или …? Девојки на бензинска се обиделе да наполнат гориво во Tesla? / ВИДЕО

Работата да биде уште полоша, девојките се обиделе да наточат гориво во резервоарот за течност за миење на шофершајбната
The post Добра глума или …? Девојки на бензинска се обиделе да наполнат гориво во Tesla? / ВИДЕО appeared first on ДодајГас.мк.

Read More

Еден ден во животот на американскиот возач на камиони – лудост на пат, откажување на сопирачки, судири, инстант карма… / ВИДЕО

The post Еден ден во животот на американскиот возач на камиони – лудост на пат, откажување на сопирачки, судири, инстант карма… / ВИДЕО appeared first on ДодајГас.мк.

Read More

Каков лудак! Маскиран манијак во Tesla бркал возачи на автопат и кршел автомобили со палка / ВИДЕО

„Возеше како дивјак, а кога сфати дека го снимам, полуде“
The post Каков лудак! Маскиран манијак во Tesla бркал возачи на автопат и кршел автомобили со палка / ВИДЕО appeared first on ДодајГас.мк.

Read More

Еден ден во животот на американскиот возач на камиони – лудост на пат, откажување на сопирачки, судири, инстант карма… / ВИДЕО

The post Еден ден во животот на американскиот возач на камиони – лудост на пат, откажување на сопирачки, судири, инстант карма… / ВИДЕО appeared first on ДодајГас.мк.