Category: Крш

Read More

Пијана работа или не? Оваа необична брановидна патна сигнализација сепак има свое значење!

„Рековте дека целта им е безбедноста, а всушност тие го прават спротивното!“ Месното население тврди дека ваквата сигнализација е катастрофа
The post Пијана работа или не? Оваа необична брановидна патна сигнализација сепак има свое значење! appeared fi…

Read More

Еден ден во животот на американските камионџии – лудост на пат, откажување на сопирачки, судири, инстант карма… / ВИДЕО

The post Еден ден во животот на американските камионџии – лудост на пат, откажување на сопирачки, судири, инстант карма… / ВИДЕО appeared first on ДодајГас.мк.

Read More

Ги изненадил снегот: Верижен судар како во забавена снимка, возачите целосно беспомошни / ВИДЕО

Верижен судир како во забавена снимка: Во Англија возачите се борат да ја задржат контролата над возилата, но безуспешно
The post Ги изненадил снегот: Верижен судар како во забавена снимка, возачите целосно беспомошни / ВИДЕО appeared first on ДодајГас…