Category: Крш

Read More

Дали е ова најсмешната тепачка во сообраќајот некогаш?

Сообраќајните инциденти понекогаш се претвораат во вистински тепачки. Од оваа никој не е сериозно повреден. Иако е чин на насилство, овој пат веројатно ќе се „скинете од смеење“
The post Дали е ова најсмешната тепачка во сообраќајот некогаш? appeared f…