Category: Крш

Read More

Пијан Британец возел во спротивна насока, реакцијата на полицијата безмилосна

Да се вози под дејство на алкохол е една од најголемите глупости, особено кога возачот ќе ја погреши насоката
The post Пијан Британец возел во спротивна насока, реакцијата на полицијата безмилосна appeared first on ДодајГас.мк.

Read More

Кога се брза на раскрсница, а на тебе ќе налета амрикански „ѕвер“…

Последиците не се нималку наивни, но она што нас повеќе не загрижи е реакцијата на останатите во сообраќајот… Загрижувачки никаква!
The post Кога се брза на раскрсница, а на тебе ќе налета амрикански „ѕвер“… appeared first on ДодајГас.мк.