(Видео) Ќерката на Пере пее во новата песна на „Нокаут“

„Ти се таа“ е новата песна на „Нокаут“ направена во соработка со долгогодишниот пријател на бендот Гуру Харе. Тој е автор на музиката и текстот, а аранжманот и продукцијата се на Никола Перевски – Пере. Придружните вокали во песната ги пее Михаела Перевска – Миа, ќерката на Пере.

За песната „Нокаут“ сними и спот, кој го режираше Јован Куциновски.