(Видео) Од Пентагон нашле остатоци од летало што не е од Земјата

Поранешни официјални лица на Пентагон тврдат дека пронашле остатоци од летала што не се од Земјата. Пентагон и понатаму има тајна единица за истражување на НЛО, а набргу ќе мора да објави сè што откриле во своите истражувања. Иако од таму тврдат дека ја распуштиле својата тајна програма за идентификација на НЛО уште во 2012 … Continue reading (Видео) Од Пентагон нашле остатоци од летало што не е од Земјата

Текстот (Видео) Од Пентагон нашле остатоци од летало што не е од Земјата е превземен од Reporter.mk.