Професор по математика и физика се обрука на квиз: искористи два вида помош и пак даде погрешен одговор

Натпреварувач во хрватската верзија на квизот „Милионер“ стана апсолутен хит во регионот откако не одговори на прашање за катастрофата во Чернобил. Професорот по математика и …

Професор по математика и физика се обрука на квиз: искористи два вида помош и пак даде погрешен одговор Прочитај повеќе »

Текстот Професор по математика и физика се обрука на квиз: искористи два вида помош и пак даде погрешен одговор е превземен од Reporter.mk.