(Видео) Тинејџерка ја заглави главата во ауспух

19-годишната Кејтлин од Минесота, САД, била пијана кога се обложила со своите пријатели дека може да ја стави главата во ауспух на камион, ама потоа не успеала да ја извади. Пријателите повикале пожарникари, а тие со електрична пила го пресекле ауспухот и ја спасиле пијаната девојката.