Author: Dodaj Gas

Read More

Еден ден во животот на американските камионџии – лудост на пат, откажување на сопирачки, судири, инстант карма… / ВИДЕО

The post Еден ден во животот на американските камионџии – лудост на пат, откажување на сопирачки, судири, инстант карма… / ВИДЕО appeared first on ДодајГас.мк.