400 квадратни метри лед – екрани, ласери и пиротехника за Јелена Розга во „Борис Трајковски“

За концертот на хрватската поп – пејачка Јелена Розга в сабота во спортскиот центар „Борис Трајковски“ веќе се пристигнати и подготвени повеќе од 400 квадратни …

400 квадратни метри лед – екрани, ласери и пиротехника за Јелена Розга во „Борис Трајковски“ Прочитај повеќе »

Текстот 400 квадратни метри лед – екрани, ласери и пиротехника за Јелена Розга во „Борис Трајковски“ е превземен од Reporter.mk.