Аца Лукас доаѓа во Гевгелија, картите отидоа како алва и никому не му е гајле дали ќе го прекине концертот како зимата во Охрид

Аца Лукас доаѓа во Гевгелија, на 10. јуни каде ќе пее во познат ноќен клуб. Гостувањето на Аца и овојпат предизвика голем интерес од публиката, …

Аца Лукас доаѓа во Гевгелија, картите отидоа како алва и никому не му е гајле дали ќе го прекине концертот како зимата во Охрид Прочитај повеќе »

Текстот Аца Лукас доаѓа во Гевгелија, картите отидоа како алва и никому не му е гајле дали ќе го прекине концертот како зимата во Охрид е превземен од Reporter.mk.