Аца Лукас повеќе не сака да пее на ромски свадби

Пејачот Аца Лукас вели дека повеќе не сака да пее на ромски свадби. Тој неодамна беше ангажиран да пее на ромска свадба во Рим, забава која подоцна се прераскажуваше неколку дена. Свадбата чинела многу пари, а Лукас и Цеца, која била со него, велат дека тоа било добра тезга за нив. Во јавноста се шпекулираше … Continue reading Аца Лукас повеќе не сака да пее на ромски свадби

Текстот Аца Лукас повеќе не сака да пее на ромски свадби е превземен од Reporter.mk.