Актерот Расел Бенд обвинет за силување

Британскиот актер и комичар Расел Бренд е обвинет за силување, сексуални напади и емоционална злоупотреба. Четири жени го обвинија за сексуални напади меѓу 2006 и …

Актерот Расел Бенд обвинет за силување Прочитај повеќе »

Текстот Актерот Расел Бенд обвинет за силување е превземен од Reporter.mk.