Алберт од Монако проговори за сопругата: „Многу е вознемирена поради тоа што се пишува“

Принцот Алберт од Монако во ново интервју, по повод неговиот 66-ти роденден, изјави дека неговото семејство и јавноста го поддржале откако поранешен сметководител го обвини …

Алберт од Монако проговори за сопругата: „Многу е вознемирена поради тоа што се пишува“ Прочитај повеќе »

Текстот Алберт од Монако проговори за сопругата: „Многу е вознемирена поради тоа што се пишува“ е превземен од Reporter.mk.