Александра Пријовиќ на 15 години избегла од дома да се мажи, мајка ѝ едвај ја прибрала со полиција

Александра Пријовиќ (27) е во брак со Филип Живојиновиќ, а во бракот го имаат синот Александар . За јавноста љубовниот живот на популарната пејачка започна кога таа му стана девојка на  Филип, но медиумите не ја забораваат и љубовната приказна со  српскиот музичар Миомир Јовановиќ. Пред да го запознае синот на Брена, Александра била во … Continue reading Александра Пријовиќ на 15 години избегла од дома да се мажи, мајка ѝ едвај ја прибрала со полиција

Текстот Александра Пријовиќ на 15 години избегла од дома да се мажи, мајка ѝ едвај ја прибрала со полиција е превземен од Reporter.mk.