Александра Радовиќ на 6-ти април во „Македонска филхармонија“

Маестралната Александра Радовиќ на 6-ти април доаѓа во Скопје, каде што ќе одржи ексклузивен концерт во незаменливиот амбиент на „Македонска филхармонија“. Александра Радовиќ спомените од …

Александра Радовиќ на 6-ти април во „Македонска филхармонија“ Прочитај повеќе »

Текстот Александра Радовиќ на 6-ти април во „Македонска филхармонија“ е превземен од Reporter.mk.