Алесандра Амбросио фотографирана со син на мултимилионер на одмор на Ибица

Бразилската манекенка Алесандра Амбросио е фотографирана на Ибица со синот на мултимилионерот Мајкл Смурфит, Александар Смурфит. Тие уживаа во пливањето и изгледаа дека се многу …

Алесандра Амбросио фотографирана со син на мултимилионер на одмор на Ибица Прочитај повеќе »

Текстот Алесандра Амбросио фотографирана со син на мултимилионер на одмор на Ибица е превземен од Reporter.mk.