Алиоски отиде на молитва во Мека

Македонскиот интернационалец и репрезентативец Езџијан Алиоски го посети светото место за сите припадници од Исламот, Мека. Ова место е посебно за сите муслимани, и секој …

Алиоски отиде на молитва во Мека Прочитај повеќе »

Текстот Алиоски отиде на молитва во Мека е превземен од Reporter.mk.