Амбер Хард обвинета за кражба на приказната за сексулано насилство и проблемите со Џони Деп

Глумицата Амбер Хард е обвинета од нејзината пораншна помошничка дека ѝ „го украла искуството“ за тоа како таа – Кејт Џејмс била злоупотребена и сексуално нападната во минатото, за актерката да го искористи тоа против поранешниот сопруг Џони Деп. Во лондонскиот Врховен суд денеска, Џејмс преку видеоврска од Лос Анџелес сведочеше дека била вџашена од … Continue reading Амбер Хард обвинета за кражба на приказната за сексулано насилство и проблемите со Џони Деп

Текстот Амбер Хард обвинета за кражба на приказната за сексулано насилство и проблемите со Џони Деп е превземен од Reporter.mk.