Амбер Херд тврди дека Џејсон Момоа доаѓал пијан на снимање на „Аквамен 2“

Амбер Херд и Џејсон Момоа наводно имале прилично ладен однос на снимањето на „Аквамен 2“. „Вараети“ објави детали од белешките на психотерапевтот на Амбер Херд, …

Амбер Херд тврди дека Џејсон Момоа доаѓал пијан на снимање на „Аквамен 2“ Прочитај повеќе »

Текстот Амбер Херд тврди дека Џејсон Момоа доаѓал пијан на снимање на „Аквамен 2“ е превземен од Reporter.mk.