Анџелина Џоли ја доби титулата „уништувач на бракови“

Медиумите во Америка на глумицата Анџелина Џоли и ја доделија титулата „растурач на бракови“, и пишуваат дека по разводот од Бред Пит, таа има проблем да го најде идеалниот партнер за неа. Последната во низа љубовни приказни кои се раширија за неа, е поврзана со глумецот Крис Хемсворт, кој е среќно оженет со Елса Патаки. … Continue reading Анџелина Џоли ја доби титулата „уништувач на бракови“

Текстот Анџелина Џоли ја доби титулата „уништувач на бракови“ е превземен од Reporter.mk.