Анџелина Џоли ја продаде сликата на Черчил која ѝ ја подарил Бред Пит

Уметничка слика на поранешниот британскиот премиер, Винстон Черчил, која беше во сопственост на Анџелина Џоли е продадена за 11.5 милиони долари, во Лондон, пренесе „Би-Би-Си“. Сликата „Кулата на џамијата Кутубија“ (Tower of the Koutoubia Mosque) насликана од Винстон Черчил, кој Анџелина Џоли го доби како подарок од Бред Пит, се продаде на аукција во „Кристис“ во Лондон … Continue reading Анџелина Џоли ја продаде сликата на Черчил која ѝ ја подарил Бред Пит

Текстот Анџелина Џоли ја продаде сликата на Черчил која ѝ ја подарил Бред Пит е превземен од Reporter.mk.