Анџелина Џоли снима филм за оперската дива Марија Калас

Во Бугарија започна снимањето на биографскиот филм „Марија“ за најголемата оперска дива на сите времиња, Марија Калас. Магазинот Variety ги објави првите фотографии од сетот …

Анџелина Џоли снима филм за оперската дива Марија Калас Прочитај повеќе »

Текстот Анџелина Џоли снима филм за оперската дива Марија Калас е превземен од Reporter.mk.