Андријана Будимир и Едина Муса: Секси русокоси на селфи во трката за советнички на СДСМ

На листата на СДСМ за советници се  две познати спортистки , Андријана Будимир и  Едина Муса. Едната ракометарка , другата кошаркарка. И двете сега се тренери. Будимир е единствената жена која во моментов е главен стратег на една машка екипа во домашни рамки, eкипата на Скопје. Муса пак трнер на женскиот тим „Работнички“. Дружбата надвор … Continue reading Андријана Будимир и Едина Муса: Секси русокоси на селфи во трката за советнички на СДСМ

Текстот Андријана Будимир и Едина Муса: Секси русокоси на селфи во трката за советнички на СДСМ е превземен од Reporter.mk.