Андријана Јаневска на Тиквешки гроздобер ќе ја пее „Ми заплакало село Ваташа“

Андријана Јаневска повторно доаѓа во Кавадарци да ја отпее песната „Ми заплакало село Ваташа“. Таа ќе биде дел од изведувачите на првата вечер на манифестацијата …

Андријана Јаневска на Тиквешки гроздобер ќе ја пее „Ми заплакало село Ваташа“ Прочитај повеќе »

Текстот Андријана Јаневска на Тиквешки гроздобер ќе ја пее „Ми заплакало село Ваташа“ е превземен од Reporter.mk.