Андријана Јаневска освои прво место за најдобра пејачка на натпревар во САД

Поп-пејачката и професорка по виолина, Андријана Јаневска го освои првото место на натпреварот организиран од ЗАДА рекордс (САД). На овој натпревар се избираше најдобар пејач …

Андријана Јаневска освои прво место за најдобра пејачка на натпревар во САД Прочитај повеќе »

Текстот Андријана Јаневска освои прво место за најдобра пејачка на натпревар во САД е превземен од Reporter.mk.