Анета Андонова се искапе во реката Јордан за Водици

Поранешната водителка и уредник во Македонската телевизија, Анета Андонова, се искапе во реката Јордан по повод денешниот празник Водици. Таа објави фотографија на Истаграм од нејзиното влегување во реката за којашто се верува дека во неа Свети Јован Крстител го крстел Исус Христос. Андонова претходните години за Водици одеше на одбележувањето на празникот во манастирот Калишта, Струга. … Continue reading Анета Андонова се искапе во реката Јордан за Водици

Текстот Анета Андонова се искапе во реката Јордан за Водици е превземен од Reporter.mk.