Ареа ќе одржи акустичен концерт во Битола на 7. октомври

Ареа ќе одржи акустичен концерт во Битола, на 7. октомври. „Предходната година го издадовме новиот албум „Љубов е“ и до сега имавме повеќе, концертни настапи …

Ареа ќе одржи акустичен концерт во Битола на 7. октомври Прочитај повеќе »

Текстот Ареа ќе одржи акустичен концерт во Битола на 7. октомври е превземен од Reporter.mk.