Архитектот Лука, нова љубов на Тамара

Поп-пејачката Тамара Тодевска има нова љубов. Таа веќе неколку пати сподели фотографии,  а станува збор за Лука Радовиќ, архитект и дизајнер од Скопје. Дека има …

Архитектот Лука, нова љубов на Тамара Прочитај повеќе »

Текстот Архитектот Лука, нова љубов на Тамара е превземен од Reporter.mk.