„Астон Мартин“ на Џејмс Бонд продаден за над 3 милиони евра

Најскапата реплика на автомобилот „Астон Мартин ДБ5“ кој се користеше во „Нема време за умирање“ за 2.992.000 фунти (околу 3.347.000 евра) на аукција. Аукциската куќа Кристи ја одбележа 60-годишнината од првиот филм за Џејмс Бонд со хуманитарна аукција на повеќе од 60 предмети од продукцијата на агентот 007. Во првиот дел од аукцијата беа продадени … Continue reading „Астон Мартин“ на Џејмс Бонд продаден за над 3 милиони евра

Текстот „Астон Мартин“ на Џејмс Бонд продаден за над 3 милиони евра е превземен од Reporter.mk.