Бајага прими вакцина против корона: „Се чувствувам лошо“

Српскиот пејач Момчило Бајагиќ Бајага не се чувствува добро откако прими вакцина против Ковид-19, пренесуваат српските медиуми. Тој не дал детали за неговата моментална здравствена состојба. „Се чувствувам лошо, ја примив вакцината и имам реакција“, рекол Бајага. Претходно, Павле Зелиќ, кој е дел од Агенцијата за лекови и медицински средства на Србија изјавил дека реакциите на … Continue reading Бајага прими вакцина против корона: „Се чувствувам лошо“

Текстот Бајага прими вакцина против корона: „Се чувствувам лошо“ е превземен од Reporter.mk.