Барак Обама: Мишел никогаш не ми прости до крај што се кандидирав за претседател

Поранешниот американски претседател Барак Обама во разговорот кој го мал со водителот Стивен Колберт во The Late Show, призна дека имало период кога тој и неговата сопруга Мишел, не биле во најдобри односи. Тој објасни дека Мишел била против тоа да се кандидира за претседател и чувствува дека таа никогаш не му простила за периодот, … Continue reading Барак Обама: Мишел никогаш не ми прости до крај што се кандидирав за претседател

Текстот Барак Обама: Мишел никогаш не ми прости до крај што се кандидирав за претседател е превземен од Reporter.mk.