Басистот на „Рибља чорба“, Мирослав Миша Алексиќ почина од коронавирус

Басистот на „Рибља чорба“, Мирослав Миша Алексиќ почина од коронавирус. Музичарот почина на 68. годишна возраст, а неколку дена претходно тој поради лошата состојба, беше приклучен на респиратор. Неговата ќерка Мина Алексиќ пред неколку дена на „Фејсбук“ ја објави тажната порака за состојбата на нејзиниот татко. Мина вели дека имала верба во него и дека … Continue reading Басистот на „Рибља чорба“, Мирослав Миша Алексиќ почина од коронавирус

Текстот Басистот на „Рибља чорба“, Мирослав Миша Алексиќ почина од коронавирус е превземен од Reporter.mk.