Баскет и дрес од Перо Антиќ и Војдан Стојановски за болните деца

Кошаркарите Перо Антиќ и Војдан Стојановски денес ги израдуваа болните децата. Тие беа во посета на  детскиот оддел во клиничката болница Аџибадем Систина каде на …

Баскет и дрес од Перо Антиќ и Војдан Стојановски за болните деца Прочитај повеќе »

Текстот Баскет и дрес од Перо Антиќ и Војдан Стојановски за болните деца е превземен од Reporter.mk.