Бекам и Модриќ со семејствата заедно на островот Шипањ во Хрватска

Дејвид Бекам и Лука Модриќ со своите семејства го посетија островот Шипањ во Хрватска. Познатиот пензиониран фудбалер и капитенот на хрватската фудбалска репрезентација и играч …

Бекам и Модриќ со семејствата заедно на островот Шипањ во Хрватска Прочитај повеќе »

Текстот Бекам и Модриќ со семејствата заедно на островот Шипањ во Хрватска е превземен од Reporter.mk.