Беквалац вратена од аеродромот во Цирих за Белград, сестра ѝ летна за Ибица

 Сестрата на пејачката Наташа Беквалац, Кристина, ја вратиле од аеродромот од Цирих, само што слетала, оти на пасошка контрола ѝ рекле дека пасошот ѝ е истечен една година, пишува Мондо.рс. Поради тоа, швајцарската полиција ја одвоила од линијата за чекирање и ја задржала, а потоа ја вратила во Белград со првиот лет, додека Наташа и … Continue reading Беквалац вратена од аеродромот во Цирих за Белград, сестра ѝ летна за Ибица

Текстот Беквалац вратена од аеродромот во Цирих за Белград, сестра ѝ летна за Ибица е превземен од Reporter.mk.