„Бело Копче“ трибјут „Бијело Дугме бенд“ со концерт на „Аква бела ресорт“ во Штип

На 3-ти јуни (сабота)  најпознатиот македонски трибјут бенд  „Бело Копче tribute Bijelo Dugme бенд“ ќе настапи во Aqua Bella Resort во Штип. Публиката ќе има …

„Бело Копче“ трибјут „Бијело Дугме бенд“ со концерт на „Аква бела ресорт“ во Штип Прочитај повеќе »

Текстот „Бело Копче“ трибјут „Бијело Дугме бенд“ со концерт на „Аква бела ресорт“ во Штип е превземен од Reporter.mk.