Бергузар Корел со нов имиџ за серијата „Јазол“ и се враќа на глумата

После подолго време турската актерка Бергузар Корел се враќа на сетот. Таа ќе игра во новата серија „Јазол“ зад која стои OGM Pictures. Ова е …

Бергузар Корел со нов имиџ за серијата „Јазол“ и се враќа на глумата Прочитај повеќе »

Текстот Бергузар Корел со нов имиџ за серијата „Јазол“ и се враќа на глумата е превземен од Reporter.mk.