Бескрајна колона луѓе на погребот на Денис Тот, бројни познати спортисти дојдоа да го испратат ракометарот

Денеска во Ѓаково беше погребан хрватскиот ракометар Денис Тот, кој очина откако беше претепан пред скопскиот ноќен клуб „Привилиџ“. На погребот присуствуваа колони луѓе, меѓу кои и неговите роднини и пријатели. Но и голем број познати личности од светот на спортот, меѓу кои Ненад Бјелица, Миле Петковиќ, Иво Смоја, Мирослав Бојко и многу други. За потсетување, двајца од неговите … Continue reading Бескрајна колона луѓе на погребот на Денис Тот, бројни познати спортисти дојдоа да го испратат ракометарот

Текстот Бескрајна колона луѓе на погребот на Денис Тот, бројни познати спортисти дојдоа да го испратат ракометарот е превземен од Reporter.mk.