Бесплатен концерт на градскиот мешан хор „Вардар“ вечерва во Музејот на македонската борба

Градскиот мешан хор ,, Вардар “ од Скопје  вечерва ќе одржи Годишен концерт со композиции од европската и италијанска ренесанса под диригентсво на Марија Андонова, …

Бесплатен концерт на градскиот мешан хор „Вардар“ вечерва во Музејот на македонската борба Прочитај повеќе »

Текстот Бесплатен концерт на градскиот мешан хор „Вардар“ вечерва во Музејот на македонската борба е превземен од Reporter.mk.