Бесплатен влез за две претстави во МНТ за Светскиот ден на театарот

Македонскиот народен театар, по повод 27 март, светскиот ден на театарот, за љубителите на театарската сцена организира две бесплатни претстави. Станува збор за детско-младинската претстава …

Бесплатен влез за две претстави во МНТ за Светскиот ден на театарот Прочитај повеќе »

Текстот Бесплатен влез за две претстави во МНТ за Светскиот ден на театарот е превземен од Reporter.mk.