„Бетмен пристигна во Хрватска“: актерот Кристијан Бејл летува на Хвар

Познатиот актер Кристијан Бејл деновиве летува во Хрватска. Според порталот „24сата.хр“, Кристијан со семејството пристигнал во Хрватска и биле на Хвар, а потоа заминале во …

„Бетмен пристигна во Хрватска“: актерот Кристијан Бејл летува на Хвар Прочитај повеќе »

Текстот „Бетмен пристигна во Хрватска“: актерот Кристијан Бејл летува на Хвар е превземен од Reporter.mk.