Биди мојот новогодишен бакнеж и на 80 години: Хејли и Џастин Бибер

„Те молам биди мојот новогодишен бакнеж, дури и кога ќе имам 80“ – напиша Хејли во новогодишната честитка  покрај фотографиите со Џастин Бибер. Двојката објавија слики дека се среќни и заљубени за дочекот на Новата Година и ги споделија на Инстаграм.

 

Текстот Биди мојот новогодишен бакнеж и на 80 години: Хејли и Џастин Бибер е превземен од Reporter.mk.