Бијонсе донираше за лицата погодени од ледената бура во Тексас

Американската пејачка, Бијонсе заедно со „Adidas“ и организацијата „Bread of Life“ ги здружија силите за да соберат пари за загрозените жители на Тексас, кои се борат со последиците од ледената бура „Ури“. Бијонсе преку својот мрежи, апелираше за помош на загрозените. Покрај тоа, таа ги покани погодените од невремето да се пријават на посебен линк … Continue reading Бијонсе донираше за лицата погодени од ледената бура во Тексас

Текстот Бијонсе донираше за лицата погодени од ледената бура во Тексас е превземен од Reporter.mk.