Бијонсе откри дека боледува од автоимуна болест уште од детството, првпат јавно проговори за тоа

Познатата пејачка Бијонсе неодамна отворено проговори за својата работа и личен живот. Така откри дека од детството боледува од псоријаза, автоимуна болест на кожата. „Детството …

Бијонсе откри дека боледува од автоимуна болест уште од детството, првпат јавно проговори за тоа Прочитај повеќе »

Текстот Бијонсе откри дека боледува од автоимуна болест уште од детството, првпат јавно проговори за тоа е превземен од Reporter.mk.