Бијонсе секси во бело

Бијонсе како модна дива во бел стајлинг со шешир покрај Џеј Зи на свеченост во Лос Анџелес

Бијонсе и Џеј Зи присуствуваа на доделувањето на NAACP Image Awards во Лос Анџелес. И двајцата музичари добија награди на свеченоста на која се појавија во елегантно издание.

Бијонсе, која ја доби статуетката за Изведувач на годината, изгледаше како модна дива во бел стајлинг со шешир од Balmain.Во својот говор, пак,  Џеј Зи изјави дека својата награда ѝ ја посветува на Бијонсе.

Текстот Бијонсе секси во бело е превземен од Reporter.mk.