Бијонсе со нов имиџ на филмска премиера, ниту таа не одолеа на новиот тренд

Поп ѕвездата Бијонсе неодамна присуствуваше на американската премиера на нејзиниот филм „Renaissance: A Film Beyonce“, а нејзината промена на имиџот ја изненади публиката. Имено, пејачката …

Бијонсе со нов имиџ на филмска премиера, ниту таа не одолеа на новиот тренд Прочитај повеќе »

Текстот Бијонсе со нов имиџ на филмска премиера, ниту таа не одолеа на новиот тренд е превземен од Reporter.mk.