Бил Клинтон бил поврзан со Џефри Епстајн, сликите во домот на педофилот милијардер го потврдуваат тоа

Бил Клинтон бил поврзан со Џефри Епстајн, а сликите во домот на педофилот милијардер го потврдуваат тоа, пишуваат светските медиуми. Новите докази претставуваат големи проблеми за Хилари Клинтон, пишува „Вестерн журнал“. Според податоците до кои дојде „Дејли мејл“. во периодот меѓу 1993 и 1995 година, Џефри Епстајн 17 пати ја посетил Белата куќа и бил … Continue reading Бил Клинтон бил поврзан со Џефри Епстајн, сликите во домот на педофилот милијардер го потврдуваат тоа

Текстот Бил Клинтон бил поврзан со Џефри Епстајн, сликите во домот на педофилот милијардер го потврдуваат тоа е превземен од Reporter.mk.